Wednesday, April 30, 2014

Nokia julkistaa "Nokia vuonna 2013" -vuosikertomuksen ja vuotta 2013 koskevan Form 20-F -vuosikertomuksensa

   

Nokia julkistaa "Nokia vuonna 2013" -vuosikertomuksen ja vuotta 2013 koskevan Form 20-F -vuosikertomuksensa

Nokia Oyj
Pörssitiedote
30.4.2014 klo 14:30

Nokia julkistaa tänään Nokian hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastetun tilinpäätöksen sisältävän "Nokia vuonna 2013" -vuosikertomuksensa. Julkaisu sisältää myös Nokian selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä. Nokia julkaisee tänään myös vuoden 2013 vuosikertomuksensa Yhdysvaltojen arvopaperisäännösten mukaisessa asiakirjassa (Form 20-F).

Vuosikertomukset tulevat olemaan saatavilla Nokian verkkosivuilla osoitteessa company.nokia.com/luvut, josta löytyvät myös aikaisemmat osavuosikatsaukset ja taloudelliset vuosikertomukset. Osakkeenomistajat voivat tilata painetun version veloituksetta Nokian kotisivuilta.

Networks (aiemmin Nokia Solutions and Networks tai NSN) julkaisee tänään oman itsenäisen raportointirakenteensa mukaisen vuosikertomuksensa vuodelta 2013, joka tulee myös olemaan saatavilla osoitteessa company.nokia.com/luvut.


Nokia
Nokia sijoittaa teknologioihin, jotka mahdollistavat maailman, jossa miljardit laitteet ovat yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä. Nokialla on kolme liiketoimintaa: verkkoinfrastruktuurin ohjelmistoihin, laitteisiin ja palveluihin keskittyvä Networks, sijaintitietoon keskittyvä HERE ja teknologiakehitykseen -ja lisensointiin keskittyvä Technologies. Kaikki Nokian liiketoiminnat ovat omien toimialueidensa johtavia toimijoita. http://www.company.nokia.com


Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com

http://company.nokia.com

If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?