Thursday, March 5, 2020

Nokia julkisti vuotta 2019 koskevan Form 20-F- ja Nokia vuonna 2019 -vuosikertomuksensa ja palkitsemispolitiikkansa

 


 

Nokia Oyj

Pörssitiedote
5.3.2020 klo 20.00

 

Nokia julkisti vuotta 2019 koskevan Form 20-F- ja Nokia vuonna 2019 -vuosikertomuksensa ja palkitsemispolitiikkansa

 

Nokia julkisti tänään vuoden 2019 vuosikertomuksensa Yhdysvaltojen arvopaperisäännösten mukaisessa asiakirjassa (Form 20-F) Yhdysvaltojen arvopaperimarkkinoita valvovalle viranomaiselle (the U.S. Securities and Exchange Commission). Lisäksi Nokia julkisti Nokia vuonna 2019 -vuosikertomuksensa, joka sisältää tilintarkastetun tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen ja selvityksen Nokian hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

 

Form 20-F- ja Nokia vuonna 2019 -vuosikertomukset tulevat saataville PDF-muodossa osoitteessa https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/sijoittajat/tulostietoja-ja-raportteja/. Osakkeenomistajat voivat tilata painetun version vuosikertomuksista veloituksetta Nokian internetsivuilta. Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä on saatavilla myös osoitteessa https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/sijoittajat/hallinto/.

 

Lisäksi Nokia on julkaissut palkitsemispolitiikkansa, jota sovelletaan hallitukseen ja toimitusjohtajaan. Tämä politiikka esitellään osakkeenomistajille vuoden 2020 yhtiökokouksessa ja se on saatavilla osoitteessa www.nokia.com/yhtiokokous sekä tämän tiedotteen liitteenä.

 

Nokia

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Vain Nokia tarjoaa kokonaisvaltaisen valikoiman verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia maailmanlaajuisesti. Innovaatioidemme ja palkitun Nokia Bell Labsin johdolla olemme 5G-verkkojen kehityksen ja käyttöönoton kärjessä.

 

Radioverkkojemme avulla viestintäpalveluja tarjoavat asiakkaamme palvelevat yli 6,4 miljardia liittymää, ja yritysasiakkaamme ovat ottaneet käyttöön yli 1 300 teollisuuden verkkoa ympäri maailmaa. Sitoutuen korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin muutamme ihmisten tavan elää, työskennellä ja viestiä. Seuraa meitä verkkosivuillamme www.nokia.com ja Twitterissä @nokia.

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia

Viestintä

Puh. +358 (0) 10 448 4900

Sähköposti: press.services@nokia.com

Katja Antila, viestintäjohtaja

 

Liite

If you wish to unsubscribe please go to:  https://www.nokia.com/unsubscribe-press-releases/.

 

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?