Tuesday, November 6, 2018

Nokialla vuoden paras vastuullisuusraportti

NOKIA    

Nokialla vuoden paras vastuullisuusraportti

Lehdistötiedote

 

  • Nokian vastuullisuusraportti "People and Planet 2017 Report" on voittanut ensimmäistä kertaa Suomen vastuullisuusraportointikilpailun.
  • Nokian vastuullisuusraportti sai kolme palkintoa vuosittaisessa riippumattomassa vastuullisuusraportointikilpailussa.

 

 

6.11.2018

 

 

Espoo - Nokian vastuullisuusraportti "People and Planet 2017 Report" on voittanut kolme palkintoa Suomen vuosittaisessa vastuullisuusraportointikilpailussa. Kokonaiskilpailun lisäksi Nokia voitti YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden -kilpailusarjan sekä sijoittajien suosikkiraporttipalkinnon.

Kilpailutuomariston mukaan Nokian vastuullisuusraportti oli tasapainoinen ja pituudestaan huolimatta selkeä ja helppolukuinen. Raportoinnin rajaukset oli selkeästi esitetty, ja sen laskentaperiaatteet olivat laadukkaat ja yksityiskohtaiset. Yhtiö raportoi rohkeasti myös niistä vastuullisuusasioista, joita se ei ole vielä saavuttanut. Kokonaisuutena Nokia oli saavuttanut vastuullisuusraportoinnin tavoitteet erinomaisesti.

 

"Olemme erittäin ylpeitä ja innoissamme saamistamme palkinnoista, sillä ne tuovat tunnustusta sille kovalle työlle, jota useat henkilöt tekevät eri puolilla organisaatiotamme ja joka vaikuttaa

ihmisten elämään sekä planeettamme kohtaamiin haasteisiin," sanoo Anthony D'Arcy, vastuullisuusraportoinnista vastaava johtaja Nokialta.  "Olemme sitoutuneet vastuulliseen liiketoimintaan ja haluamme tehdä toimenpiteitä perusvaatimuksia kattavammin luodaksemme arvoa asiakkaillemme ja yhteiskunnalle."

 

Vuodesta 1996 alkaen järjestetyssä vastuullisuusraportointikilpailussa arvioitiin tänä vuonna kaikkiaan 43 organisaation raportit, jotka koskivat vuotta 2017. Kilpailun järjestää eri yhteiskunnallisia toimijoita edustava ryhmä.

 

Nokia on julkaissut vuosittaisia vastuullisuusraportteja vuodesta 1999 lähtien ja raportit ovat saatavilla digitaalisessa muodossa vuodesta 2003 lähtien osoitteessa www.nokia.com/sustainability. Nokian People and Planet 2017 -raportti löytyy täältä.

 

 


Nokia

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokia Bell Labsin tutkimustyön ja innovoinnin vauhdittamana tarjoamme viestintäpalvelujen tarjoajille, viranomaisille, suuryrityksille ja kuluttajille toimialan kattavimman valikoiman tuotteita, palveluita sekä lisensointimahdollisuuksia.

 

Kehitämme yhteiskuntaa hyödyttävää huipputeknologiaa sitoutuen korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin. Nokia luo mullistavaa tulevaisuuden teknologiaa ihmisten muuttuviin tarpeisiin rakentamalla infrastruktuurin 5G-teknologialle ja esineiden internetille. https://www.nokia.com/

 


Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia
 
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com





If you wish to unsubscribe please go to: http://www.nokia.com/en_int/news/releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?