Tuesday, November 17, 2015

Nokia on jättänyt "Other Information" -asiakirjansa, Nokian julkisen osakevaihtotarjouksen aikataulu on julkistettu ja Nokian listaaminen Euronext Pariisin pörssilistalle on hyväksytty

NOKIA    

Published: 17:15 CET 17-11-2015 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOKIA /ISIN: FI0009000681

Nokia on jättänyt "Other Information" -asiakirjansa, Nokian julkisen osakevaihtotarjouksen aikataulu on julkistettu ja Nokian listaaminen Euronext Pariisin pörssilistalle on hyväksytty

Nokia Oyj
Pörssitiedote
17.11.2015 18.15 (CET +1)

Nokia on jättänyt "Other Information" -asiakirjansa, Nokian julkisen osakevaihtotarjouksen aikataulu on julkistettu ja Nokian listaaminen Euronext Pariisin pörssilistalle on hyväksytty

Ranskan arvopaperimarkkinaviranomaisen (Autorité des Marchés Financiers, "AMF") hyväksyttyä 12.11.2015 Nokian Alcatel-Lucentia koskevan ehdotetun julkisen osakevaihtotarjouksen Nokia ilmoitti tänään toimittaneensa AMF:lle "Other Information" -asiakirjan. Kuten AMF:n General Regulation säännös edellyttää, "Other Information" -asiakirja sisältää tietoa Nokian oikeudellisista, taloudellisista ja kirjanpidollisista erityispiirteistä. Tämä asiakirja viittaa 23.10.2015 päivättyyn Nokian ja Alcatel-Lucentin suunniteltuun yhdistymiseen liittyvään Nokian englanninkieliseen listalleottoesitteeseen ("Listalleottoesite"), jota täydennettiin 16.11.2015 ja jonka Finanssivalvonta on notifioinut AMF:lle EU:n esitedirektiivin notifiointimekanismin mukaisesti. Myös Alcatel-Lucent toimitti 17.11.2015 Alcatel-Lucentin oikeudellisiin, taloudellisiin ja kirjanpidollisiin erityispiirteisiin liittyvän "Other Information" -asiakirjan AMF:lle.

 

AMF julkisti lisäksi tänään ilmoituksen Ranskan osakevaihtotarjouksen alkamisesta, ja Euronext Paris julkaisi ilmoituksen, joka sisältää tiivistelmän Ranskan osakevaihtotarjouksen ehdoista sekä määrittelee Ranskan osakevaihtotarjouksen aikataulun ja toteuttamisedellytykset. Ranskan osakevaihtotarjous kestää 26 Ranskan kaupankäyntipäivää alkaen 18.11.2015 ja jatkuen 23.12.2015 asti (kyseinen päivä mukaan lukien), ja osakevaihtotarjouksen selvityspäivä on 7.1.2016.

 

Euronext Paris julkisti lisäksi tänään, että se on hyväksynyt Nokian 3 954 650 462 olemassa olevan osakkeen listaamisen ja ottamisen kaupankäynnin kohteeksi Euronext Pariisin säännellyllä markkinalla. Listaaminen ja kaupankäynnin kohteeksi ottaminen tapahtuu suoran listausmenettelyn mukaisesti ja alkaa 19.11.2015 kello 9.00 (CET). Vertailuhinta on Nokian osakkeen päätöskurssi NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ("Nasdaq Helsinki") 18.11.2015. Kaikki Nokian olemassa olevat osakkeet on tämän jälkeen listattu Nasdaq Helsingissä, Euronext Pariisissa sekä American depositary shares -osaketalletustodistusten välityksellä New Yorkin pörssissä.

 

Sekä Nokian että Alcatel-Lucentin "Other Information" -asiakirjat ovat saatavilla Nokian verkkosivuilla http://company.nokia.com/fi/sijoittajat/talousraportteja/viranomaisille-jatetyt-asiakirjat-liittyen-nokian-ja-alcatel-lucentin-yhdistymiseen.

 

Nokia
Nokia keskittyy teknologian inhimillisiin mahdollisuuksiin ja auttaa menestymään maailmassa, jossa ihmisten lisäksi esineet ja laitteet ovat yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä. Kolme liiketoimintaamme ovat kaikki omien alojensa johtavia toimijoita: verkkoinfrastruktuurin ohjelmistoja ja palveluita tarjoava Nokia Networks, kartta- ja sijaintipalveluihin keskittyvä HERE sekä teknologiakehitykseen ja lisensointiin keskittyvä Nokia Technologies. 
www.nokia.com 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti:
press.services@nokia.com

Lisätietoja sijoittajille:
Nokia
Sijoittajasuhteet
Puh. +358 4080 3 4080
Sähköposti:
investor.relations@nokia.com

Transaktiosivusto
Lisätietoa transaktiosta on saatavilla osoitteessa: www.newconnectivity.com

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAAN TAI OSITTAIN MISSÄÄN, MISTÄÄN TAI MIHINKÄÄN VALTIOON TAI ALUEELLE, JOSSA SE OLISI KYSEISESSÄ VALTIOSSA TAI ALUEELLA SOVELLETTAVIEN LAKIEN TAI MÄÄRÄYSTEN VASTAISTA.


TULEVAISUUTTA KOSKEVAT LAUSUMAT


Tämä pörssitiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, jotka heijastavat tämän hetkisiä odotuksia ja näkemyksiä tulevaisuuden tapahtumista ja kehityksestä. Jotkin näistä lausumista voi tunnistaa sanoista tai ilmaisuista "tulee tekemään", "tulisi" ja muista vastaavista ilmaisuista. Näitä tulevaisuutta koskevia lausumia ovat muun muassa: listalleottoesitteen ja sen täydennysosan hyväksyntä ja notifiointi, vaihtotarjouksen odotettu aikataulu ja Nokian olemassa olevien osakkeiden listaaminen Euronext Pariisissa. Tällaisiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin sisältyy useita riskejä ja epävarmuustekijöitä, joista monet ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella ja joiden johdosta todelliset tulokset saattavat poiketa olennaisesti tulevaisuutta koskevista lausumista. Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat arvioihimme, oletuksiimme ja odotuksiimme tulevasta kehityksestä meillä tällä hetkellä olevan tiedon valossa. Nämä lausumat ovat vain ennusteita, jotka perustuvat tämänhetkisiin odotuksiimme ja näkemyksiimme tulevaisuuden tapahtumista ja kehityksestä. Tällaisia riskejä ja epävarmuustekijöitä ovat esimerkiksi Nokian kyky noudattaa sovellettavia sääntöjä ja säännöksiä (mukaan lukien Euronext Pariisin sääntöjä), vaihtotarjouksen onnistuminen, maailmantalouden kehitys, ja yllämainittujen riskien tai tulevaisuutta koskevien lausumien vaikutus yhdistyneeseen yhtiöön (ehdotetun Alcatel-Lucent transaktion täytäntöönpanon jälkeen), sekä muut riskitekijät, jotka ilmenevät Nokian ja Alcatel-Lucentin aika ajoin Yhdysvaltain arvopaperimarkkinaviranomaiselle (the U.S. Securities and Exchange Commissionille, "SEC") jättämistä asiakirjoista.


Tulevaisuutta koskevat lausumat tulee lukea yhdessä muualla esitettyjen muiden varoittavien lausumien kanssa, mukaan lukien Risk Factors -riskitekijät Rekisteröintiasiakirjassa (määritelty myöhemmin), Nokian ja Alcatel-Lucentin viimeisimmät vuosittaiset raportoinnit Yhdysvaltojen arvopaperisäännösten mukaisessa Form 20-F -asiakirjassa, raportoinnit Yhdysvaltojen arvopaperisäännösten mukaisissa Form 6-K -asiakirjoissa sekä muissa asiakirjoissa, jotka Nokia tai Alcatel-Lucent ovat jättäneet SEC:lle. Nämä varoituslausunnot koskevat kokonaisuudessaan kaikkia tässä pörssitiedotteessa esitettyjä tulevaisuutta koskevia lausumia, eikä voi olla varmuutta siitä, että odottamamme tulokset tai kehitykset todella toteutuisivat tai että vaikka ne toteutuisivat olennaisilta osin, niillä olisi odotetut seuraukset tai vaikutukset meihin, liiketoimintaamme tai operaatioihimme. Emme sitoudu julkisesti päivittämään tai muuttamaan tulevaisuutta koskevia lausumia uuden tiedon, tulevaisuuden tapahtumien tai muun syyn johdosta, paitsi siltä osin kuin meillä on siihen lainmukainen velvollisuus.


TÄRKEÄÄ LISÄTIETOA


Tämä pörssitiedote liittyy Nokian julkiseen osakevaihtotarjoukseen, jossa kaikki Alcatel-Lucentin osakkeet, American depositary shares -osaketalletustodistukset ("ADS") ja sen liikkeeseen laskemat osakkeisiin oikeuttavat arvopaperit vaihdettaisiin Nokian uusiksi osakkeiksi ja ADS:ksi. Tämä pörssitiedote on vain informatiivista tarkoitusta varten eikä se ole tarjous ostaa tai vaihtaa tai pyyntö tehdä tarjousta myydä tai vaihtaa Alcatel-Lucentin osakkeita; ADS:ia ja sen liikkeeseen laskemia osakkeisiin oikeuttavia arvopapereita. Tämä tiedote ei myöskään korvaa ostotarjousta koskevaa lausuntoa yhdysvaltalaisessa Schedule TO -asiakirjassa, Form F-4 -Rekisteröintiasiakirjassa ("Rekisteröintiasiakirja", Rekisteröintinumero 333-206365) tai SEC:lle jätetyn tai jätettävän Schedule 14D-9 mukaista Kehotusta / Suosituslausuntoa, Finanssivalvonnalle jätettyä listalleottoesitettä ja listalleottoesitteen täydennystä, tai Nokian tarjousasiakirjaa (note d'information) ja Alcatel Lucentin 29.10.2015 AMF:lle jätettyä vastausasiakirjaa (note en réponse) jonka AMF on hyväksynyt 12.11.2015, jotka sisältävät letters of transmittal -asiakirjat ja siihen liittyvät asiakirjat, sellaisina kuin niitä on muutettu tai täydennetty aika ajoin ("Tarjousasiakirjat"). Arvopaperien tarjoamista ei tehdä Yhdysvalloissa muutoin kuin esitteellä, joka täyttää Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperimarkkinalain (U.S. Securities Act of 1933) kohdan 10. vaatimukset. Osakevaihtotarjous tehdään ainoastaan Tarjousasiakirjojen kautta.


Julkisen osakevaihtotarjouksen tekeminen henkilöille, jotka asuvat Ranskan tai Yhdysvaltain ulkopuolella tai jotka ovat Ranskan tai Yhdysvaltain ulkopuolisia kansalaisia tai ovat tällaisten henkilöiden säilytysyhteisö, arvo-osuuksien tai omaisuudenhoitaja ("Poissuljetut osakkeenomistajat"), voidaan tehdä ainoastaan näiden alueiden lakien sallimalla tavalla. Näiden Poissuljettujen osakkeenomistajien vastuulla on tiedostaa ja noudattaa vaadittavia lakeja heihin sovellettavien lakien alueella suhteessa ehdotettuun osakevaihtotarjoukseen. Osakevaihtotarjous tehdään vain Tarjousasiakirjojen kautta.


SIJOITTAJIA JA ARVOPAPERIEN HALTIJOITA KEHOTETAAN LUKEMAAN TARJOUSASIAKIRJAT JA KAIKKI MUUT ASIAAN LIITTYVÄT JA SAATAVILLA OLEVAT ASIAKIRJAT, JOTKA NOKIA TAI ALCATEL-LUCENT ON JÄTTÄNYT TAI SAATTAA JÄTTÄÄ TAI REKISTERÖIDÄ SEC:LLE, AMF:LLE, NASDAQ HELSINGILLE TAI FINANSSIVALVONNALLE, SILLÄ NE SISÄLTÄVÄT TÄRKEÄÄ TIETOA, JOTA OSAKKEENOMISTAJIEN JA ARVOPAPERIEN HALTIJOIDEN TULEE HARKITA ENNEN MINKÄÄNLAISEN PÄÄTÖKSEN TEKOA KOSKIEN EHDOTETTUA OSAKEVAIHTOTARJOUSTA.


Tässä pörssitiedotteessa olevia tietoja ei saa julkistaa tai levittää, joko suoraan tai välillisesti valtioon tai alueelle, jossa se olisi kyseisessä valtiossa tai alueella sovellettavien lakien tai määräysten vastaista. Siksi henkilöiden kyseisissä valtioissa tai alueilla, joilla nämä tiedot julkaistaan tai levitetään, tulee tiedostaa nämä rajoitukset ja noudattaa tällaisia lakeja ja asetuksia. Nokia ja Alcatel-Lucent eivät hyväksy mitään vastuuta kenenkään henkilön tekemästä rikkeestä liittyen tällaisiin rajoituksiin.


Tarjousasiakirjat ja kaikki edellä mainitut asiakirjat, jos ne jätetään tai rekisteröidään SEC:n kanssa joko Nokian tai Alcatel-Lucentin toimesta ovat saatavilla maksutta SEC:n verkkosivuilla (www.sec.gov).


Nokian tarjousasiakirja (note d'information) ja Alcatel-Lucentin vastausasiakirja (note en réponse), jotka saivat AMF:n hyväksyntänumerot 15-573 ja 15-574 ja jotka sisältävät yksityiskohtaista tietoa Ranskan julkisesta osakevaihtotarjouksesta, ovat luettavissa AMF:n (www.amf-france.org, Nokian (www.nokia.com) ja Alcatel-Lucentin (http://www.alcatel-lucent.com) verkkosivuilla.





If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?