Monday, September 12, 2022

Nokia nimittää Amy Hanlon-Rodemichin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

    

Nokia Oyj

Pörssitiedote

13.9.2022 klo 9.30

 

Nokia nimittää Amy Hanlon-Rodemichin henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Espoo – Nokia ilmoitti tänään nimittävänsä Amy Hanlon-Rodemichin henkilöstöjohtajaksi (Chief People Officer) ja johtoryhmän jäseneksi 24.10.2022 alkaen.

Amy Hanlon-Rodemich siirtyy Nokiaan digitaaliseen tuotesuunnitteluun ja insinööriosaamiseen erikoistuneesta GlobalLogicista, jossa hän on toiminut henkilöstöjohtajana. Amy on kokenut henkilöstöjohtaja, joka on uransa aikana auttanut tunnettuja Piilaakson brändejä, kuten Yahoota ja VMwarea, laajentumaan ja kasvamaan. Ennen työskentelyään GlobalLogicissa hän toimi henkilöstöjohtajana puolijohdeteollisuuden suunnittelu- ja testausohjelmistoihin keskittyvässä Synopsyksessä. Amy on toiminut henkilöstöjohtajana myös IT-alan yhtiö Milestone Technologiesissa, jossa hän vastasi yrityksen kaikista henkilöstöhallintoon ja rekrytointeihin liittyvistä toiminnoista.

"Olen innoissani, että saamme Amyn osaksi tiimiämme. Hänellä on vahvaa osaamista henkilöstöprosessien uudistamisesta teknologian avulla ja työntekijäkokemuksen muuttamisesta aiempaa yksilöllisemmäksi. Amyn osaaminen ja kokemus edesauttavat strategiamme toteutusta kasvun kiihdyttämiseksi ja skaalaamiseksi sekä toimintojemme digitalisoimiseksi. Amyllä on myös laajaa kokemusta siitä, miten ohjelmisto- ja pilviyhtiöihin houkutellaan alan parhaat osaajat. Tämä on meille äärimmäisen tärkeää, kun jatkamme kasvua ja rekrytointeja näillä alueilla", sanoi Pekka Lundmark, Nokian toimitusjohtaja.

"Nokialla on vahva brändi ja mielenkiintoinen historia. Olen innoissani, että pääsen liittymään mukaan Nokian tarinaan tällaisessa taitekohdassa, jossa yhtiö on siirtymässä strategiansa seuraavaan vaiheeseen ja laajentamassa teknologiajohtajuuttaan seuraavan sukupolven verkkoihin sekä digitaalisiin yritysverkkoihin. Nokia digitalisoi parhaillaan monia toimintojaan ja yhdessä tiimini kanssa tulemme hyödyntämään tätä mahdollisuutta luoda ainutlaatuisia ja luovia kokemuksia nykyisille ja tuleville työntekijöillemme", Amy Hanlon-Rodemich sanoi.

Amyn asemapaikka tulee jakautumaan Pohjois-Amerikan ja Suomen välillä. Hän raportoi Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmarkille.

Lisätietoa kaikista Nokian nykyisistä johtoryhmän jäsenistä löytyy osoitteessa: https://www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/yritys/johto-ja-hallinto/johtoryhma/

 

CV Amy Hanlon-Rodemich

Syntymävuosi: 1972

Kansallisuus: Yhdysvaltojen kansalainen

Koulutus:

  • Maisterin tutkinto, henkilöstöhallinto ja organisaation kehittäminen, San Franciscon yliopisto, Yhdysvallat, 2003
  • Kandidaatin tutkinto, englannin kieli Tufts-yliopisto, Yhdysvallat, 1994

Ammatillinen kokemus:

GlobalLogic, Hitachi-konsernin yhtiö, San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat, 2019–

  • Chief People Officer

Synopsys, Inc., Sunnyvale, Kalifornia, Yhdysvallat, 2017–2019

  • Vice President, Human Resources

Milestone Technologies, Fremont, Kalifornia, Yhdysvallat, 2016–2017

  • Executive Vice President, People Success

Yahoo, Sunnyvale, Kalifornia, Yhdysvallat, 2013–2016

  • Global Head, HRAnswers
  • Director, People Team
  • Director, Yahoo University

VMware, Palo Alto, Kalifornia, Yhdysvallat, 2004–2013

  • Director, Global Talent Development Operations, Palo Alto, Kalifornia, Yhdysvallat
  • Director, Global HR Shared Services, Austin, Teksas, Yhdysvallat
  • Senior Manager, Global HR Operations, Palo Alto, Kalifornia, Yhdysvallat
  • Senior HR Business Partner, Frimley, Iso-Britannia ja Cork, Irlanti
  • Senior HR Business Partner, Palo Alto, Kalifornia, Yhdysvallat

Technology Credit Union, San Jose, Kalifornia, Yhdysvallat, 2003–2004

  • Employee Relations Specialist

CAT Technology, Los Gatos, Kalifornia, Yhdysvallat, 2000–2003

  • Human Resources Manager

Inktomi Corporation, Foster City, Kalifornia, Yhdysvallat, 1996–2000

  • Manager, Staffing Programs

Luottamus- ja muut tehtävät:

  • Hallituksen jäsen, Exceptional Women Awardees Foundation, 2021–
  • Neuvottelukunnan jäsen, Topia, Inc.
  • Neuvottelukunnan jäsen, BrightPlan
  • Toinen puheenjohtaja ja hallituksen jäsen, CHRO Executive Summit (Evanta)
  • Hallituksen jäsen, Bay Area Executive Development Network, 2017–
  • Hallituksen jäsen, American Red Cross Silicon Valley Chapter, 2012–2015
  • Hallituksen jäsen & viestintäkomitea, Yahoo Employee Foundation, 2015–2016
  • CSHRP (California Strategic Human Resources Partnership)
  • NCHRA (Northern California Human Resources Association)
    • Entinen puheenjohtaja, Peninsula Chapter
    • Volunteer of the Year -palkinnon vastaanottaja, 2004
  • Adjunct Professor, Golden Gate -yliopisto

 

Nokia

Nokia luo teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä.

 

Olemme luotettava kumppani kriittisissä verkoissa ja sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon sekä teknologiajohtajuuteen matkapuhelin-, kiinteissä ja pilvipalveluverkoissa. Luomme arvoa immateriaalioikeuksilla ja pitkäaikaisella tutkimus- ja kehitystyöllä palkitun Nokia Bell Labsin johdolla.

 

Sitoutumalla korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja turvallisuusstandardeihin olemme mukana rakentamassa tuottavampaa, vastuullisempaa ja monimuotoisempaa maailmaa.

 

Lisätietoja:

 

Nokia

Viestintä

Sähköposti: press.services@nokia.com

Maria Vaismaa, viestintäjohtaja

 

Nokia

Sijoittajasuhteet

Puh. +358 40 803 4080

Sähköposti: investor.relations@nokia.com

 

Tulevaisuutta koskevat lausumat

Tietyt tässä esitetyt lausumat, jotka eivät koske jo toteutuneita seikkoja, ovat tulevaisuutta koskevia lausumia. Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat heijastavat Nokian tämänhetkisiä odotuksia ja näkemyksiä tulevaisuuden kehityksestä. Näitä ovat esimerkiksi: A) odotukset, suunnitelmat, hyödyt tai näkymät, jotka liittyvät strategioihimme, tuotejulkistuksiin, kasvun hallintaan, vastuullisuus- ja muihin ESG-tavoitteisiin, liiketoimintamme operatiivisiin tunnuslukuihin sekä päätöksiin markkina-alueilta vetäytymiseksi; B) odotukset, suunnitelmat tai hyödyt, jotka liittyvät liiketoimintojemme tulevaan tulokseen (mukaan lukien COVID-19:n vaikutus, vaikutuksen ajankohta ja kesto liiketoimintaamme, toimitusketjuumme ja asiakkaidemme liiketoimintaan) ja tuleviin osinkoihin ja muuhun voitonjakoon; C) odotukset ja tavoitteet, jotka koskevat taloudellista kehitystä ja liiketoiminnan tulosta, mukaan lukien markkinaosuus, hinnat, liikevaihto, tuotot, katteet, kassavirta, saamisten ajoittuminen, liiketoiminnan kulut, varaukset, arvon alentumiset, verot, valuuttakurssit, suojaukset, investointivarat, inflaatio, tuotekustannusten alentuminen ja kilpailukyky; D) toimeenpanokyky, odotukset, suunnitelmat tai hyödyt, jotka liittyvät muutoksiin organisaatiorakenteessa tai toimintamallissa; ja E) lausumat, jotka sisältävät tai joita edeltävät "jatkua", "uskoa", "sitoutua", "arvioida", "odottaa", "tavoitella", "vaikuttaa", "aikoa" tai muut vastaavat ilmaisut. Näihin tulevaisuutta koskeviin lausumiin liittyy lukuisia riskejä ja epävarmuustekijöitä, joista monet ovat meidän vaikutusvaltamme ulkopuolella, ja jotka voivat johtaa siihen, että varsinaiset tuloksemme eroavat merkittävästi näistä lausumista. Tällaiset lausumat perustuvat johdon parhaaseen arvioon ja käsitykseen niiden tietojen valossa, jotka sillä on tällä hetkellä saatavilla. Tulevaisuutta koskevat lausumamme ovat vain ennusteita, jotka perustuvat tämänhetkisiin odotuksiimme ja näkemyksiimme tulevaisuuden tapahtumista ja kehityksestä ja niihin liittyy erilaisia riskejä ja epävarmuustekijöitä, joita on vaikea ennustaa, koska ne liittyvät tulevaisuuden tapahtumiin ja ovat riippuvaisia olosuhteista tulevaisuudessa.

 

 


This message was sent to newsnokia.post@blogger.com.
If you wish to no longer receive these messages you can unsubscribe.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?