Thursday, May 5, 2022

Nokian henkilöstöjohtaja Stephanie Werner-Dietz jättää yhtiön

    

Nokia Oyj
Pörssitiedote
6.5.2022 klo 9.00


 

Nokian henkilöstöjohtaja Stephanie Werner-Dietz jättää yhtiön

 

Nokian henkilöstöjohtaja, Stephanie Werner-Dietz, on ilmoittanut jättävänsä yhtiön ja Nokian johtoryhmän ottaakseen vastaan tehtävän toisessa yrityksessä. Hän jatkaa yhtiössä nykyisessä tehtävässään 31. elokuuta 2022 asti. Seuraajahaku käynnistyy välittömästi ja prosessin etenemisestä tiedotetaan myöhemmin.

Stephanie Werner-Dietz on työskennellyt Nokiassa vuodesta 1998 ja hänet nimitettiin henkilöstöjohtajaksi tammikuussa 2020. Hän on toiminut uransa aikana useissa henkilöstöhallinnon johtotehtävissä eri maissa. Stephanien johdolla Nokian henkilöstöorganisaatio uudistui huomattavasti ja keskittyi henkilöstön motivointiin ja sitouttamiseen. Hän julkisti hiljattain Nokian uuden henkilöstöstrategian, jossa korostuu kasvu, henkilöstön kehitys sekä teknologiajohtajuuden luominen ja säilyttäminen.

"Päätös oli minulle äärettömän vaikea. Olen työskennellyt Nokiassa valmistumisestani lähtien ja kiitollinen saamistani mahdollisuuksista. Nokia tulee aina olemaan osa minua. Olen hyvin ylpeä siitä mitä olemme saavuttaneet yhdessä. Puhun usein rohkeudesta ja siitä, että on käytettävä jokainen mahdollisuus oppia jotain uutta. Uskon, että nyt on minulle itselleni oikea hetki siirtyä uuteen tehtävään ja jatkaa uuden oppimista", sanoi Stephanie Werner-Dietz.

"Olen pahoillani Stephanien lähdöstä, mutta myös ymmärrän ja tuen hänen päätöstään siirtyä uusiin tehtäviin näinkin pitkän ja menestyksekkään Nokia-uran jälkeen. Hänen ihmisläheisyytensä ja liiketoiminnan ymmärryksensä ovat auttaneet kehittämään Nokian kulttuuria. Stephanie on vahvistanut monimuotoisuuden, avoimuuden ja yhteistyön perustaa, ja siten parantanut merkittävästi toimintaamme. Haluamme toivottaa Stephanielle kaikkea hyvää hänen uudessa tehtävässään", sanoi Pekka Lundmark, Nokian toimitusjohtaja.

Lisätietoja kaikista nykyisistä johtoryhmän jäsenistä löytyy sivulta:

www.nokia.com/fi_fi/tietoa-nokiasta/yritys/johto-ja-hallinto/johtoryhma/

 

Nokia

Nokia luo teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä.

 

Olemme luotettava kumppani kriittisissä verkoissa ja sitoutuneet jatkuvaan innovaatioon sekä teknologiajohtajuuteen matkapuhelin-, kiinteissä ja pilvipalveluverkoissa. Luomme arvoa immateriaalioikeuksilla ja pitkäaikaisella tutkimus- ja kehitystyöllä palkitun Nokia Bell Labsin johdolla.

 

Sitoutumalla korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja turvallisuusstandardeihin olemme mukana rakentamassa tuottavampaa, vastuullisempaa ja monimuotoisempaa maailmaa.

 

Lisätietoja:

 

Nokia

Viestintä

Puh. +358 10 448 4900

Sähköposti: press.services@nokia.com

Maria Vaismaa, viestintäjohtaja

 

Nokia

Sijoittajasuhteet

Puh. +358 40 803 4080

Sähköposti: investor.relations@nokia.com

 

 


This message was sent to newsnokia.post@blogger.com.
If you wish to no longer receive these messages you can unsubscribe.

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?