Wednesday, January 29, 2020

Nokia julkistaa viimeisen neljänneksen ja koko vuoden 2019 katsauksensa 6.2.2020

 

Lehdistötiedote

 

Nokia julkistaa viimeisen neljänneksen ja koko vuoden 2019 katsauksensa 6.2.2020


30.1.2020

 

Espoo - Nokia julkistaa viimeisen neljänneksen ja koko vuoden 2019 katsauksensa 6.2.2020 noin kello 8.00. Katsaus on nähtävissä Nokian verkkosivuilla heti julkistamisen jälkeen.

 

Nokia julkistaa pörssitiedotteina vain tiivistelmän taloudellisista katsauksistaan. Tiivistelmä keskittyy taloudellisiin tietoihin Nokia-konsernin tasolla sekä Nokian näkymiin.

 

Yksityiskohtaiset segmenttitason tulostiedot ja niiden tarkastelu ovat saatavilla kattavassa taloudellisessa katsauksessa osoitteessa www.nokia.com/luvut. Kehotamme sijoittajia perehtymään tiivistelmän lisäksi taulukot sisältävään kattavaan katsaukseen.

 

Nokian sijoittajapuhelu alkaa 6.2.2020 kello 15.00. Linkki sijoittajapuhelun esitykseen julkaistaan osoitteessa www.nokia.com/luvut. Median edustajat voivat kuunnella esitystä joko edellä mainitun linkin kautta tai numerossa +1 412 317 5210.

 

Nokia
Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokialla on toimialan ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kokonaisvaltainen valikoima verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia. Asiakkaitamme ovat viestintäpalvelujen tarjoajat, joiden verkoissa on yhteensä yli 6,1 miljardia käyttäjää, sekä yrityksiä yksityisellä ja julkisella sektorilla, jotka käyttävät ratkaisujamme parantaakseen tuottavuutta ja rikastuttaakseen asiakkaidensa elämää.

 

Maailmankuulun Nokia Bell Labsin ja muiden tutkimusyksiköidemme työn ansiosta johdamme siirtymää kohti nopeampia ja turvallisempia 5G-verkkoja, joilla on käänteentekevä vaikutus ihmisten elämään sekä yhteiskuntaamme. Nokia sitoutuu korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja luo laadukasta teknologiaa, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. www.nokia.com.

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Nokia
Viestintä
Puh. 010 448 4900
Sähköposti: 
press.services@nokia.com

 

If you wish to unsubscribe please go to:  https://www.nokia.com/unsubscribe-press-releases/.

 

No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?