Tuesday, February 12, 2019

Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

NOKIA    

Published: 14:00 CET 12-02-2019 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOKIA /ISIN: FI0009000681

Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia Oyj
Pörssitiedote
12.2.2019 klo 15.00

Muutokset Nokia Oyj:n omien osakkeiden omistuksessa

Nokia on tänään luovuttanut maksutta 5 524 901 yhtiön hallussa ollutta Nokian osaketta (NOKIA) suorituksena Nokian osakepohjaisiin kannustinohjelmiin osallistuneille työntekijöille ohjelmien ehtojen mukaisesti. Osakkeiden luovutus perustuu 31.1.2019 julkistettuun hallituksen päätökseen yhtiön hallussa olevien osakkeiden antamisesta ohjelmien mukaisten sitoumusten täyttämiseksi.

Nokia Oyj:n hallussa olevien omien osakkeiden lukumäärä luovutuksen jälkeen on 25 799 404.

Nokia
Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokialla on toimialan ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kokonaisvaltainen valikoima verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia. Asiakkaitamme ovat viestintäpalvelujen tarjoajat, joiden verkoissa on yhteensä yli 5,7 miljardia käyttäjää, sekä yrityksiä yksityisellä ja julkisella sektorilla, jotka käyttävät ratkaisujamme parantaakseen tuottavuutta ja rikastuttaakseen asiakkaidensa elämää.

 

Maailmankuulun Nokia Bell Labsin ja muiden tutkimusyksiköidemme työn ansiosta johdamme siirtymää kohti nopeampia ja turvallisempia 5G-verkkoja, joilla on käänteentekevä vaikutus ihmisten elämään sekä yhteiskuntaamme. Nokia sitoutuu korkeimpiin eettisiin liiketoimintaperiaatteisiin ja luo laadukasta teknologiaa, jolla on yhteiskunnallista merkitystä. www.nokia.com

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com

Jon Peet, viestintäjohtaja





If you wish to unsubscribe please go to: http://www.nokia.com/en_int/news/releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?