Tuesday, August 30, 2016

Nokia ilmoittaa muutoksesta johtokuntansa kokoonpanossa

NOKIA    

Published: 07:30 CEST 31-08-2016 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOKIA /ISIN: FI0009000681

Nokia ilmoittaa muutoksesta johtokuntansa kokoonpanossa

Nokia Oyj

Pörssitiedote

31.8.2016 klo 8.30

Nokia ilmoittaa muutoksesta johtokuntansa kokoonpanossa

 

  • Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän johtaja Ramzi Haidamus eroaa Nokian johtokunnasta ja jättää yhtiön
  • Seuraajan hakuprosessi käynnistetty; Nokia Technologiesin Brad Rodrigues on nimitetty liiketoimintaryhmän väliaikaiseksi johtajaksi

 

Nokia julkisti tänään, että Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän johtaja ja yhtiön johtokunnan jäsen Ramzi Haidamus eroaa Nokian johtokunnasta 1.9.2016 alkaen. Haidamus jatkaa yhtiön palveluksessa syyskuun loppuun asti siirtymävaiheen sujuvuuden varmistamiseksi, minkä jälkeen hän jättää yhtiön tavoitellakseen uusia mahdollisuuksia.

 

Tämän muutoksen myötä Nokian johtokuntaan kuuluvat 1.9. alkaen seuraavat jäsenet: Rajeev Suri, Timo Ihamuotila, Samih Elhage, Federico Guillén, Basil Alwan, Bhaskar Gorti, Hans-Jürgen Bill, Kathrin Buvac, Ashish Chowdhary, Barry French, Marc Rouanne ja Maria Varsellona.

 

Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän strategiasta ja liiketoiminnan kehityksestä tällä hetkellä vastaava johtaja Brad Rodrigues on nimitetty liiketoimintaryhmän väliaikaiseksi johtajaksi. Uuden johtajan hakuprosessi on käynnistetty, ja johtajalta edellytetään tarvittavaa teknologista, tuote- ja kaupallista osaamista.

 

"Ramzi on luonut Nokia Technologies -liiketoimintaryhmälle vankan perustan", sanoi Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri. "Hänen johdollaan olemme kasvattaneet patenttilisensointiliiketoimintaamme, päässeet sopimukseen HMD global Oy:n kanssa Nokian tavaramerkin tuomisesta takaisin mobiililaitteisiin, ja edistyneet erinomaisesti sekä digitaalisen median alueella lanseeraamalla virtuaalitodellisuuskamera OZO:n että digitaalisen terveyden alueella hankkimalla Withingsin. Toivotan Ramzille kaikkea hyvää jatkossa ja olen varma, että vahvan perustansa ansiosta Nokia Technologies jatkaa etenemistään vakaasti".

 

"Olemme muuntaneet kokoelman mielenkiintoisia vahvuusalueita keskittyneeksi, kasvavaksi ja kannattavaksi liiketoiminnaksi, jolla on vahva johtoryhmä", sanoi Haidamus. "Tältä pohjalta olen nyt valmis tavoittelemaan seuraavia mahdollisuuksia uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomisen ja liiketoimintojen uudistamisen parissa, mikä on suuri kiinnostuksen kohteeni. Olen ylpeä siitä mitä olemme saaneet aikaan Nokia Technologiesissa ja odotan innolla näkeväni liiketoiminnan jatkavan kasvuaan ja menestymistään."

 

Nokia

Nokia on globaali johtaja teknologioissa, joiden avulla sekä ihmiset että esineet ovat yhteydessä toisiinsa. Nämä teknologiat ovat yhä merkityksellisempiä verkottuneessa elämässämme, ja Nokia Bell Labsin ja Nokia Technologiesin innovointikyky tuo Nokian eturintamaan niiden kehittämisessä ja lisensoinnissa.

 

Nokia toimittaa kaikkiin verkkoihin huippuluokan ohjelmistoja, laitteita ja palveluita, joiden avulla se on avainasemassa tukemassa viestintäpalvelujen tarjoajia, viranomaisia ja suuryrityksiä 5G-tekniikan, pilvipalveluiden sekä esineiden internetin lupaustensa lunastamisessa. www.nokia.com

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia

Viestintä

Puh. 010 448 4900

Sähköposti: press.services@nokia.com

 

 





If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?