Friday, July 29, 2016

Nokia ilmoittaa muutoksesta hallituksensa kokoonpanossa

NOKIA    

Published: 10:45 CEST 29-07-2016 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOKIA /ISIN: FI0009000681

Nokia ilmoittaa muutoksesta hallituksensa kokoonpanossa

Nokia Oyj
Pörssitiedote
29.7.2016 klo 11.45

Nokia ilmoittaa muutoksesta hallituksensa kokoonpanossa

Nokia ilmoitti tänään, että Vivek Badrinath on ilmoittanut yhtiölle jättäytyvänsä Nokian hallituksesta välittömästi johtuen hänen nimityksestään Vodafonen Afrikan, Lähi-idän ja Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajaksi. Ilmoituksen myötä Nokian hallitus koostuu seuraavasta kahdeksasta (8) jäsenestä vuoden 2017 varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen saakka: Risto Siilasmaa (puheenjohtaja), Olivier Piou (varapuheenjohtaja), Bruce Brown, Louis R. Hughes, Jean C. Monty, Elizabeth Nelson, Carla Smits-Nusteling ja Kari Stadigh.

Nokia
Nokia on globaali johtaja teknologioissa, joiden avulla sekä ihmiset että esineet ovat yhteydessä toisiinsa. Nämä teknologiat ovat yhä merkityksellisempiä verkottuneessa elämässämme, ja Nokia Bell Labsin ja Nokia Technologiesin innovointikyky tuo Nokian eturintamaan niiden kehittämisessä ja lisensoinnissa.

Nokia toimittaa kaikkiin verkkoihin huippuluokan ohjelmistoja, laitteita ja palveluita, joiden avulla se on avainasemassa tukemassa viestintäpalvelujen tarjoajia, viranomaisia ja suuryrityksiä 5G-tekniikan, pilvipalveluiden sekä esineiden internetin lupaustensa lunastamisessa. www.nokia.com

Lisätietoja tiedotusvälineille:
Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com





If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?