Monday, February 22, 2016

Korjattuja tietoja aiemmin ilmoitetusta Nokian omistusosuudesta Alcatel-Lucentissa

NOKIA    

Published: 20:51 CET 22-02-2016 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOKIA /ISIN: FI0009000681

Korjattuja tietoja aiemmin ilmoitetusta Nokian omistusosuudesta Alcatel-Lucentissa

Nokia Oyj
Pörssitiedote
22.2.2016 klo 21.50 

Korjattuja tietoja aiemmin ilmoitetusta Nokian omistusosuudesta Alcatel-Lucentissa

 

Alcatel-Lucent antoi tänään korjatun ilmoituksen osakkeidensa ja ääniensä kokonaismäärästä 31.1.2016 lähtien. Tämän johdosta Nokia julkistaa tänään korjauksen aiemmin julkistettuihin tietoihin omistusosuudestaan Alcatel-Lucentissa. Korjatun ilmoituksen tietojen perusteella Nokia omisti Ranskassa ja Yhdysvalloissa Alcatel Lucentin arvopapereista tekemänsä julkisen osakevaihtotarjouksen jatketun tarjousajan selvityksen jälkeen 90,34 % Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja 90,25 % äänistä, mikä vastaa 87,33 %:n omistusta Alcatel-Lucentin osakkeista täysi laimennusvaikutus huomioiden, eikä 91,25 % osakkeista ja 91,17 % äänistä kuten tiedotettiin Nokian 10.2.2016 ja 12.2.2016 julkaistuissa pörssitiedotteissa, Nokian 11.2.2016 julkaistun vuoden 2015 viimeisen neljänneksen ja koko vuoden 2015 katsauksen tilikauden päättymisen jälkeisiä tapahtumia koskevassa osiossa ja siihen liittyvissä osavuosikatsauksen liitetiedoissa, sekä Nokian 12.2.2016 julkaistun esitteen täydennysasiakirjan  osioissa "Tiivistelmä", "Operating and Financial Review and Prospects", "Capitalization and Indebtedness of Nokia" ja "Significant Change in Financial Condition or Operating Results".

 

Ensisijaiseen ja jatkettuun osakevaihtotarjoukseen sovelletulla parannetulla vaihtosuhteella vaihdettavaksi annettujen OCEANE-vaihtovelkakirjalainojen 12.2.2016 tehdyn vaihdon jälkeen Nokia omisti 91,53 % Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja 91,45 % äänistä (eikä 92,34 % osakkeista ja 92,26 % äänistä kuten 12.2.2016 tiedotettiin). 19.2.2016 julkistetun suunnatun osakeannin jälkeen Nokia tulee omistamaan noin 91,84 % Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja 91,77 % äänistä. Tämä vastaa noin 87,91 %:n omistusta Alcatel-Lucentin osakkeista täysi laimennusvaikutus huomioiden.

 

Nokia
Nokia on globaali johtaja teknologioissa, joiden avulla sekä ihmiset että esineet ovat yhteydessä toisiinsa. Nämä teknologiat ovat yhä merkityksellisempiä verkottuneessa elämässämme, ja Bell Labsin ja Nokia Technologiesin innovointikyky tuo Nokian eturintamaan niiden kehittämisessä ja lisensoinnissa.

 

Nokia toimittaa kaikkiin verkkoihin huippuluokan ohjelmistoja, laitteita ja palveluita, joiden avulla se on avainasemassa tukemassa viestintäpalvelujen tarjoajia, viranomaisia ja suuryrityksiä 5G-tekniikan, pilvipalveluiden sekä esineiden internetin lupaustensa lunastamisessa. www.nokia.com

 

LISÄTIETOJA

 

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Nokia

Viestintä

Puh. +358 (0) 10 448 4900

Sähköposti: press.services@nokia.com

 

Lisätietoja sijoittajille:

Nokia

Sijoittajasuhteet

Puh. +358 4080 3 4080

Sähköposti: investor.relations@nokia.com

 

Transaktiosivusto

Tarkempaa tietoa transaktiosta on saatavilla osoitteessa: www.newconnectivity.com

 

EI JULKAISTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAAN TAI OSITTAIN MISSÄÄN, MISTÄÄN TAI MIHINKÄÄN VALTIOON TAI ALUEELLE, JOSSA SE OLISI KYSEISESSÄ VALTIOSSA TAI ALUEELLA SOVELLETTAVIEN LAKIEN TAI MÄÄRÄYSTEN VASTAISTA.


TÄRKEÄÄ LISÄTIETOA


Tämä pörssitiedote liittyy Nokian julkiseen osakevaihtotarjoukseen, jossa kaikki Alcatel-Lucentin osakkeet, American Depositary Share-osaketalletustodistukset ("ADS:t") ja sen liikkeeseen laskemat osakkeisiin oikeuttavat arvopaperit vaihdettaisiin Nokian uusiksi osakkeiksi ja ADS:ksi. Tämä pörssitiedote on vain informatiivista tarkoitusta varten eikä se ole tarjous ostaa tai vaihtaa tai pyyntö tehdä tarjousta myydä tai vaihtaa Alcatel-Lucentin osakkeita; ADS:ia ja sen liikkeeseen laskemia osakkeisiin oikeuttavia arvopapereita. Tämä tiedote ei myöskään korvaa ostotarjousta koskevaa lausuntoa Form F-4 -Rekisteröintiasiakirjassa ("Rekisteröintiasiakirja", Rekisteröintinumero 333-206365) tai SEC:lle jätetyn Schedule 14D-9 mukaista Kehotusta / Suosituslausuntoa, Finanssivalvonnalle jätettyä listalleottoesitettä ja listalleottoesitteen täydennyksiä, tai Nokian tarjousasiakirjaa (note d'information) ja Alcatel-Lucentin 29.10.2015 AMF:lle jätettyä vastausasiakirjaa (note en réponse) jonka AMF on hyväksynyt 12.11.2015, jotka sisältävät letters of transmittal -asiakirjat ja siihen liittyvät asiakirjat, sellaisina kuin niitä on muutettu tai täydennetty aika ajoin ("Tarjousasiakirjat"). Arvopaperien tarjoamista ei tehdä Yhdysvalloissa muutoin kuin esitteellä, joka täyttää Yhdysvaltain vuoden 1933 arvopaperimarkkinalain (U.S. Securities Act of 1933) kohdan 10. vaatimukset. Osakevaihtotarjous tehdään ainoastaan Tarjousasiakirjojen kautta.


Julkisen osakevaihtotarjouksen tekeminen henkilöille, jotka asuvat Ranskan tai Yhdysvaltain ulkopuolella tai jotka ovat Ranskan tai Yhdysvaltain ulkopuolisia kansalaisia tai ovat tällaisten henkilöiden säilytysyhteisö, arvo-osuuksien tai omaisuudenhoitaja ("Poissuljetut osakkeenomistajat"), voidaan tehdä ainoastaan näiden alueiden lakien sallimalla tavalla. Näiden Poissuljettujen osakkeenomistajien vastuulla on tiedostaa ja noudattaa vaadittavia lakeja heihin sovellettavien lakien alueella suhteessa osakevaihtotarjoukseen. Osakevaihtotarjous tehdään vain Tarjousasiakirjojen kautta.


SIJOITTAJIA JA ARVOPAPERIEN HALTIJOITA KEHOTETAAN LUKEMAAN TARJOUSASIAKIRJAT JA KAIKKI MUUT ASIAAN LIITTYVÄT JA SAATAVILLA OLEVAT ASIAKIRJAT, JOTKA NOKIA TAI ALCATEL-LUCENT ON JÄTTÄNYT TAI SAATTAA JÄTTÄÄ TAI REKISTERÖIDÄ SEC:LLE, AMF:LLE, NASDAQ HELSINGILLE TAI FINANSSIVALVONNALLE, SILLÄ NE SISÄLTÄVÄT TÄRKEÄÄ TIETOA, JOTA OSAKKEENOMISTAJIEN JA ARVOPAPERIEN HALTIJOIDEN TULEE HARKITA ENNEN MINKÄÄNLAISEN PÄÄTÖKSEN TEKOA KOSKIEN OSAKEVAIHTOTARJOUSTA.


Tässä pörssitiedotteessa olevia tietoja ei saa julkistaa tai levittää, joko suoraan tai välillisesti valtioon tai alueelle, jossa se olisi kyseisessä valtiossa tai alueella sovellettavien lakien tai määräysten vastaista. Siksi henkilöiden kyseisissä valtioissa tai alueilla, joilla nämä tiedot julkaistaan tai levitetään, tulee tiedostaa nämä rajoitukset ja noudattaa tällaisia lakeja ja asetuksia. Nokia ja Alcatel-Lucent eivät hyväksy mitään vastuuta kenenkään henkilön tekemästä rikkeestä liittyen tällaisiin rajoituksiin.

Tarjousasiakirjat ja kaikki edellä mainitut asiakirjat, jos ne jätetään tai rekisteröidään SEC:n kanssa joko Nokian tai Alcatel-Lucentin toimesta ovat saatavilla maksutta SEC:n verkkosivuilla (www.sec.gov).


Nokian tarjousasiakirja (note d'information) ja Alcatel-Lucentin vastausasiakirja (note en réponse), jotka saivat AMF:n hyväksyntänumerot 15-573 ja 15-574 ja jotka sisältävät yksityiskohtaista tietoa Ranskan julkisesta osakevaihtotarjouksesta, ovat luettavissa AMF:n (www.amf-france.org, Nokian (www.nokia.com) ja Alcatel-Lucentin (http://www.alcatel-lucent.com) verkkosivuilla.

 





If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?