Tuesday, April 14, 2015

Nokia on aloittanut HERE-liiketoimintansa strategisten vaihtoehtojen arvioinnin

NOKIA    

Published: 07:10 CEST 15-04-2015 /GlobeNewswire /Source: NOKIA / : NOK1V /ISIN: FI0009000681

Nokia on aloittanut HERE-liiketoimintansa strategisten vaihtoehtojen arvioinnin

Nokia on aloittanut HERE-liiketoimintansa strategisten vaihtoehtojen arvioinnin

Nokia Oyj
Pörssitiedote
15.4.2015 klo 08.05

Nokia ilmoittaa tänään aloittaneensa maailman johtavan navigointi-, kartta ja sijaintipalvelutietoja tarjoavan HERE-liiketoimintansa strategisten vaihtoehtojen, mukaan lukien liiketoiminnan mahdollisen myynnin, arvioinnin.

Nokia on tänään myös ilmoittanut ehdotetusta yhdistymisestä Alcatel-Lucentin kanssa. Nokian hallitus uskoo, että nyt on oikea aika arvioida HERE-liiketoiminnan asemaa suunnitellussa Nokian uudessa liiketoiminnassa.

HERE-liiketoiminnan strategisten vaihtoehtojen arviointi on käynnissä ja se voi johtaa tai olla johtamatta transaktioon. Lisätietoja HERE-liiketoiminnasta julkistetaan tarvittaessa.


Tulevaisuutta koskevat lausumat 

Tämä tiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia, kuten Alcatel-Lucentin kanssa mahdollisesti tapahtuvaa yhdistymistä, HERE-liiketoimintaa ja HERE-liiketoimintaan mahdollisesti liittyvää transaktiota koskevia lausumia. Jotkin näistä tulevaisuutta koskevista lausumista voi tunnistaa sanoista tai ilmaisuista "uskoa", "tulisi", "tulee tekemään", "saattaa" ja muista vastaavista ilmaisuista. Nämä lausumat perustuvat tämänhetkisiin päätöksiin ja suunnitelmiin sekä tällä hetkellä tiedossa oleviin tekijöihin. Tällaisiin tulevaisuutta koskeviin lausumiin sisältyy erinäisiä riskejä ja epävarmuustekijöitä, joista monet ovat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella ja joiden johdosta todelliset tulokset voivat olennaisesti poiketa tulevaisuutta koskevista lausumista. Tällaisia riskejä ja epävarmuustekijöitä ovat esimerkiksi Alcatel-Lucentin kanssa tapahtuvan mahdollisen yhdistymisen vaikutukset, maailmantalouden tilanne, kasvumahdollisuudet navigointi-, kartta- ja sijaintipalvelutietojen alalla, viranomaissääntelyn muutosten vaikutukset sekä muut riskitekijät, jotka ilmenevät Nokian ja Alcatel-Lucentin aika ajoin Yhdysvaltojen U.S. Securities and Exchange Commissionille rekisteröimistä asiakirjoista.

 

Nokia
Nokia sijoittaa teknologioihin, jotka mahdollistavat maailman, jossa miljardit laitteet ovat yhteydessä toisiinsa verkon välityksellä. Nokialla on kolme liiketoimintaa: verkkoinfrastruktuurin ohjelmistoihin, laitteisiin ja palveluihin keskittyvä Nokia Networks, sijaintitietoon keskittyvä HERE ja teknologiakehitykseen ja -lisensointiin keskittyvä Nokia Technologies. Kaikki Nokian liiketoiminnat ovat omien toimialueidensa johtavia toimijoita. http://company.nokia.com.

HERE
HERE on maailman johtava navigointi-, kartta- ja sijaintipalvelutietoja tarjoava yritys. Kehitämme erittäin tarkkoja high-definition (HD) karttoja ja yhdistämme kartat pilviteknologiaan tarjotaksemme kattavan, reaaliaikaisen paikkatietokokemuksen erilaisten verkkoon yhteydessä olevien laitteiden, kuten älypuhelinten, tablettien, puettavien laitteiden ja ajonevuojen avulla. Johtavat tuotemerkit kuten BMW, Daimler, Microsoft, Samsung ja Toyota luottavat HERE:n heidän asiakkailleen tarjoamissa karttapalveluissa. Lisätietoa HERE-liiketoiminnasta, kuten työstämme itseohjautuvan ajamisen parissa, löytyy osoitteessa http://360.here.com. 

Lisätietoa tiedotusvälineille:

Nokia
Viestintä
Puh. +358 (0) 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com


HERE
Viestintä
press@here.com
https://company.here.com/newsroom/contacts/


Brunswick
Puh. +44 207 404 5959
Puh. +49 89 80990250


Lisätietoa sijoittajille:
Nokia
Sijoittajasuhteet
Puh. +358 4080 3 4080
Sähköposti: investor.relations@nokia.com





If you wish to unsubscribe please go to: http://company.nokia.com/en/news/press-releases/subscribe


No comments:

Post a Comment

Blog Archive

Are you NOKIA loyal?